Jogi nyilatkozat

Szolgáltató: F+Autoklinika kft .

www.fautoklinika.hu

Ügyvezetők: Fövényes Csaba

Székhely: 6728 Szeged dorozsmai út 6.

A cégjegyzékszám: 06-09-016821

Adószám: 23176076-2-06
Közösségi adószáma:

Bankszámla: Raiffeisen Bank: 12067204-01269552-00100005

Tisztelt Látogatónk, kedves Ügyfelünk!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tudnivalókat, mielőtt oldalunkat meglátogatja!

1. Általános jogi feltételek és információk:

A www.F+Autoklinika.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalunkat és távozzon. Megértését köszönjük.

Az F+Autoklinika Kft., mindent megtett annak érdekében, hogy az internetes weboldalán (www.fautoklinika.hu) közölt és szereplő valamennyi információ szakszerű, pontos és precíz, továbbá érthető legyen annak feltöltése időpontjában, továbbá azon túl folyamatosan. Mindezek ellenére, a F+Autoklinika Kft., mint a weblapot üzemeltető kizárólagos jogtulajdonos sem kifejezetten, sem pedig ráutaló módon nem vállal szavatosságot a weboldalon található információkért, valamint fenntartja magának a jogot arra, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor változtatásokat, módosításokat és javításokat hajtson végre, továbbá a weboldalt és az azon közölt információkat részben vagy egészben átalakítsa, megszüntesse, vagy új részeket hozzon létre. Az F+Autoklinika Kft. nem vállal továbbá semmilyen felelősséget a weboldalon előforduló bármilyen pontatlanságért, hibáért vagy esetlegesen felmerülő hiányosságért.

www.fautoklinika.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés előkészítés, illetve döntés meghozatala a felhasználó saját felelőssége.

Az F+Autoklinika Kft., nem vállal felelősséget a weboldal és az ott fellelhető bármilyen információhoz való hozzáférésből, annak elmaradásából, vagy ezek felhasználásából eredő semmiféle kárért, veszteségért.

Az F+Autoklinika Kft., nem tartozik továbbá felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező veszteségekért, kárért, vagy költségekért, amelyek a weboldal(ak) használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből vagy üzemzavarából, illetőleg a fellelhető adatok bárki részéről való illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, valamint amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

2., Szerzői jognyilatkozat

Az F+Autoklinika Kft. www.fautoklinika.hu weboldal bármely részének másolásával, terjesztésével, a benne megjelent adatok elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatos minden jogot fenntart.

Az F+Autoklinika Kft. www.fautoklinika.hu weboldalon megjelent minden szerzői mű (videó, kép-fotó, hang, táblázat, grafika, cikk és szöveges tartalom), illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak, azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az F+Autoklinika Kft., kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével tehető hozzáférhetővé, illetve másolható a nyilvánosság számára a sajtóban. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az F+Autoklinika Kft. fentiekben részletezett feltételeitől eltérően és/vagy azokat sértően használt szerzői jogok, polgárjogi és büntetőjogi következményeket vonnak maguk után.

Az F+Autoklinika Kft. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben következetesen és haladéktalanul fellép.

Tisztelettel:

F+Autoklinika Kft.

F+Autoklinika Kft, szerződéses jogrendszere, minden jog fenntartva!